Et ærlig innlegg om hvordan Happy Hikers ble til

I 2020 kjente jeg at grensen for hva jeg kan tåle var nådd!

Jeg jobbet 100% som pedagogisk leder, der jeg ga alt jeg hadde til jobben og barna jeg hadde ansvaret for 🧡

Over en lengre periode opplevde jeg å være overarbeidet og følte meg begrenset pga ressursmangel. Etter hvert opplevde jeg noen som på fagspråket kan kalles «omsorgs tretthet» og jeg var utslitt etter en arbeidsdag, hadde ikke mer å gi til egne barn 😥

Jeg var virkelig låst i hamster hjulet/tids klemma, var sliten og hadde småbarn som trengte meg.

Nå kjente jeg at jeg måtte ta grep!

Den evige følelsen av å ikke strekke til, skittentøyet som aldri forsvant og det å ikke ha overskudd i hverdagen var nå normalen. Jeg var ikke lenger villig til å leve livet mitt slik!

Første steg ble å skifte jobb, prøve noe nytt og få flere timer hjemme 🧡

Jeg startet å jobbe som miljøterapeut på natt, en jobb som er spennende, givende og ga mer fritid. Jeg fikk raskt overskudd og fant fort veien ut på tur, ikke bare sammen med flokken som vi vanligvis gjorde i, men alene! Nå var gnisten tent og ideen om å skape noe eget var en realitet!

Først og fremst kom ideen om et konsept rundt lavterskel friluftsliv som et resultat av at vi som familie var MYE mer harmonisk med en utehverdag. Med to små gutter var det ikke noe alternativ å bruke dagene inne. Av to grunner: de ble urolige og jeg mistet tålmodigheten! 🤯

Jeg er verken så veldig pedagogisk eller særlig påkoblet barna mine når vi er inne for lenge. Jeg blir stresset av støy, distrahert av oppgaver og andre ærend.

Som fagperson vet jeg hva som skal til for å skape gode relasjoner og for at barna skal få en trygg tilknytning til meg, som mor må jeg ofte ut for å koble meg på guttene. Du vet på ordentlig, uten noen distraksjoner, virkelig være tilstede😃

Vi tar med maten ut

Vi som mennesker er ikke konstruert for å leve det livet de fleste av oss lever i dag, vi må tilbake til naturen, roe ned og koble på 🧡

Det er det Happy Hikers skal jobbe med nå, for oss og for deg🧡

-Helene

familieliv, familietid, familietur, folkehelse, foreldre og barn, foreldreliv, hverdag. hverdagsstress, mammaliv, mental helse, tidsklemme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få invitasjoner til førsalg, lukkede eventer og spesialrabatter.

Social

Venteliste Du får en mail fra oss så snart varen er tilbake på lager. Skriv inn en gyldig epost adresse så får du varsling fra oss. Det kan være lurt å sjekke søppelposten innimellom.
0
    0
    Handlekurv
      Apply Coupon