Friluftslivets uke 2021

I Friluftslivets uke 4. – 12. september 2021 blir norsk natur og friluftsliv feiret gjennom en hel uke og hele Norge blir invitert til å bli med ut på tur!

Herlig med en pause ved elven, perfekt å fylle opp Nalgene flaska med friskt, kaldt vann

Over hele landet kan du delta på spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommunen der du bor.

Friluftslivets uke har som mål å få flere ut i naturen, ha det gøy og skape flest mulig gode minner! Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak.

Vi i Happy Hikers brenner for akkurat dette, for nærturen, for å skape gode minner og felles opplevelser som knytter oss sammen!

Her kan du finne aktiviteter og turer i nærheten av der du bor:

Besøk aktivitetskalenderen for Friluftslivets uke for å se hvilke arrangementer som foregår i ditt nærområde!

Natt i naturen

Vi kickstarter friluftslivets uke med #nattinaturen lørdag 04.12. Bli med du også, del gjerne din utenatt med å bruke hastaggene #detgladeuteliv og #happyhikersno på Instagram.

Vi markerer også friluftslivets uke med en konkurranse på Instagram der vinneren får en forundringspakke med friluftsartikler til en verdi av 2000 kr.

Følg oss på Instagram og tagg oss med @happyhikers.no i innleggene dine for å bli med i konkurransen. Alle innlegg som vi er tagget i fra 04.09.21 til og med 12.09.21 er med i konkurransen.

Vinneren blir annonsert kl 22.00 søndag 12.09.21 på vår Instagram konto https://www.instagram.com/happyhikers.no/

Vi gleder oss til å se «Det glade uteliv» dere deler med oss!

GOD TUR!

familietid, familietur, friluftsliv, friluftslivmedbarn, hengekøye, natt i naturen, telttur, turglede, turkos, ut på tur, utenatt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få invitasjoner til førsalg, lukkede eventer og spesialrabatter.

Social

0
    0
    Handlekurv