Skip to main content

Nå følger vi drømmen

Endelig skjer det! Nå er vi i gang og Happy Hikers er live!

Vi følger drømmen og har startet egen nettbutikk!

For litt over et år siden var jeg en stresset, sliten og småhissig småbarnsmor som ikke fikk tiden eller energien til å strekke til. Vi jobbet fulltid både jeg og samboeren min, haugen med skittentøy ble aldri mindre og det føltes ut som guttene forsøkte å drepe hverandre så snart de fikk anledning eller jeg var ute av rommet. Hverdagen var et salig kaos som holdt på å ta det beste av meg.

Vendepunktet kom 12. mars 2020 da landet stengte ned og det ble ukesvis med hjemmebarnehage. Heldigvis jobber jeg som pedagogisk leder i barnehagen og klarte godt å organisere dagene og legge gode planer. Værgudene spilte også på lag og vi plana å bruke hele dager ute. Og som om jeg ikke visste dette fra før, som om jeg ikke hadde brukt tid sammen med gutta i naturen før, så fikk jeg en slags åpenbaring de ukene landet var under lockdown!

Vi har det så utrolig fint når vi tilbringer tid sammen i naturen! Misforstå meg rett, gutta prøver fortsatt å drepe hverandre, de sutrer og har fortsatt behov som små barn trenger å få dekket. Men i all verden så mye lettere det er å møte gutta på dette når vi er ute! Så mye gratis vi som foreldre får av å ferdes i naturen!

Vi hadde turer rett utenfor døren, i heia, vi kjørte til nabofeltet og gikk i skogen der. Vi gikk til sjøen og noen ganger kjørte vi et lite stykke for å gå korte fjellturer og gå i parker. Det som skjedde uansett hvor vi var, bare vi var ute: guttene ble aktivert og stimulert. De utforsket, undret og frydet seg over små oppdagelser som naturen bød på. Dette førte til at konflikt nivået lå på et minimum, jeg slapp å forhandle og være fredsmekler hvert 3. minutt og det tok lang tid før det krevdes at jeg satte i gang med aktiviteter eller måtte hjelpe å flytte fokus mot noe mer fredelig enn slossing og terging. Jeg fikk en ro over meg og hadde overskudd til å glede meg over oppdagelsene sammen med guttene.

Selv om vi opplever hverdagen og familielivet som mer harmonisk når vi tilbringer mye tid ute, krever dette også noe kunnskap, verktøy og praktiske løsninger. Gjennom egne erfaringer om hva som skal til for å ha gode opplevelser på tur sammen med barn, særlig søndagsturen og dagsutflukter, kom ideen om Happy Hikers til liv! I mange år har jeg gått med en drøm om å drive noe eget, skape noe som er mitt og som jeg kan være stolt over å ha bygget. Men visste ikke hva dette skulle være.

Nå vet jeg! Happy Hikers er et produkt av min og våres families reise og erfaringer gjennom våre friluftsopplevelser. Happy Hikers er et resultat av vår kjærlighet for naturen, naturen sitt bidrag til relasjonen oss i mellom og hva vi ser på som et godt liv.

Siden i fjor har vi fortsatt å tilbringe alle ettermiddager og helger ute eller på tur, rett og slett fordi dette fører til balanse i hverdagen, harmoni i familielivet og mindre stress på oss foreldre. Nå er guttene er eldre og mer utholdende så det blir mange fjellturer på oss og vi har mye spennende å utforske innenfor friluftslivet.

Vi vil invitere dere med på denne reisen, vil ønsker å inspirere alle til å ferdes mer i naturen og tilbringe tid sammen utendørs. Vi vil dele erfaringer, tips og kvalitetsprodukter som bidrar til at dere kommer dere ut. Vi ønsker å gjøre friluftslivet enkelt og kunne tilby det dere trenger for nyte familielivet, naturen, hverdagen og oppleve alt det fantastiske naturen og friluftslivet har å tilby!

Med min kjære i ryggen, og guttene på lag, kan jeg endelig si at jeg følger drømmen min!

Helene


Denne artikkelen handler om…


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Venteliste Du får en mail fra oss så snart varen er tilbake på lager. Skriv inn en gyldig epost adresse så får du varsling fra oss. Det kan være lurt å sjekke søppelposten innimellom.
    0
    Handlekurv
      Bruk rabattkode