Det er vel lite som slår en god frokost i det fri på tur. Særlig ikke en sunn pannekakefrokost. Vi bruker å fylle en Nalgene flaske med pannekakerøre før vi reiser hjemmefra. Denne holder seg fint i en kjølebag til neste morgen. Hos oss er banan pannekaker favoritten. Men litt friske bær, cottagecheese eller syltetøy, går den ned på høykant:
Oppskrift bananpannekaker
4 bananer
4 egg
4 dl havregryn
1 dl sammalt hvete
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel
1 ts bakepulver
ca 3 dl melk
Bland dette godt med stavmikser og spe på med melk til passe konsistens, denne oppskriften er et godt utgangspunkt. Helene pleier å ta det hele på en slump.
Nytes med den toppingen du foretrekker og en deilig kopp kaffe i en jovial emaljekopp!
VentelisteDu får en mail fra oss så snart varen er tilbake på lager. Skriv inn en gyldig epost adresse så får du varsling fra oss. Det kan være lurt å sjekke søppelposten innimellom.
Legg igjen en kommentar