
Pannekakefrokost på tur
Det er vel lite som slår en god frokost i det fri på tur. Særlig ikke en sunn pannekakefrokost. Vi bruker å fylle en Nalgene flaske med pannekakerøre før vi reiser hjemmefra. Denne holder seg fint i en kjølebag til neste morgen. Hos oss er banan pannekaker favoritten. Men litt friske bær, cottagecheese eller syltetøy, går den ned på høykant:
Oppskrift bananpannekaker

- 4 bananer
- 4 egg
- 4 dl havregryn
- 1 dl sammalt hvete
- 1/2 ts kardemomme
- 1/2 ts kanel
- 1 ts bakepulver
- ca 3 dl melk
Bland dette godt med stavmikser og spe på med melk til passe konsistens, denne oppskriften er et godt utgangspunkt. Helene pleier å ta det hele på en slump.
Nytes med den toppingen du foretrekker og en deilig kopp kaffe i en jovial emaljekopp!
mat på primus, mat på tur, pannekaker, sunn mat, turfrokost, turkos, turmat, utemat