Pannekakefrokost på tur

Det er vel lite som slår en god frokost i det fri på tur. Særlig ikke en sunn pannekakefrokost. Vi bruker å fylle en Nalgene flaske med pannekakerøre før vi reiser hjemmefra. Denne holder seg fint i en kjølebag til neste morgen. Hos oss er banan pannekaker favoritten. Men litt friske bær, cottagecheese eller syltetøy, går den ned på høykant:

Oppskrift bananpannekaker

  • 4 bananer
  • 4 egg
  • 4 dl havregryn
  • 1 dl sammalt hvete
  • 1/2 ts kardemomme
  • 1/2 ts kanel
  • 1 ts bakepulver
  • ca 3 dl melk

Bland dette godt med stavmikser og spe på med melk til passe konsistens, denne oppskriften er et godt utgangspunkt. Helene pleier å ta det hele på en slump.

Nytes med den toppingen du foretrekker og en deilig kopp kaffe i en jovial emaljekopp!

mat på primus, mat på tur, pannekaker, sunn mat, turfrokost, turkos, turmat, utemat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få invitasjoner til førsalg, lukkede eventer og spesialrabatter.

Social

0
    0
    Handlekurv