Skip to main content

Matglede: På tur med asiatiske smaker

Gyoza som bålmat

Helene er helt frelst i det asiatiske kjøkkenet og nøler ikke når hun han ta smakene med på tur. Nylig ble en ny oppskrift på Gyoza testet på stekepannen over bålet. Gyoza – en smakfull asiatisk dumpling – kan være en overraskende, men velkommen nykommer i ditt repertoar av bålmat.

For de uinnvidde, Gyoza er en pan-asiatisk kulinarisk skatt. Disse små, fylte dumplingene serveres best rykende varme og kan enkelt tilberedes på et turkjøkken eller over bålet. Tradisjonelt fylt med en deilig kombinasjon av kjøtt og grønnsaker, er Gyoza perfekte for å tilføye et snev av matglede til ethvert utendørs måltid.

Turmat med en twist

Gyoza er ideelle som bålmat. De kan lett stekes i en stekepanne over bålet, noe som gir en deilig sprø kant og en røykfylt aroma som forsterker matgleden. Gjør forberedelsene hjemme. så er det en en stressfri og super kjapp rett til hele familien.

Test denne oppskriften på bålet neste gang du er på tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Venteliste Du får en mail fra oss så snart varen er tilbake på lager. Skriv inn en gyldig epost adresse så får du varsling fra oss. Det kan være lurt å sjekke søppelposten innimellom.
    0
    Handlekurv
      Bruk rabattkode