TURMAT

VANSKELIG Å KOMME PÅ LETT OG GOD TURMAT OM SOMMEREN?

Her er våres tre versjoner av de populære pizzabollene, gode året rundt, både hjemme og på tur! Disse kan lages både på bål, primus og i steikeovnen.

Forberedelser til pizzasnurrer på bål med Norgeskniven fra Brusletto.https://happyhikers.no/produkt/norgeskniven/

Pesto boller

  • Ferdig fullkorns pizzadeig
  • pesto
  • fetaost
  • rester av kylling
  • ruccola
  • nykvernet pepper

Hvite pizzaboller

https://www.instagram.com/reel/CNnKMNKDUrL/?utm_source=ig_web_copy_link

Du trenger:

  • En ferdig pizzabunn
  • Creme fraiche
  • Ca 80-100 g spekeskinke
  • En liten neve cherrytomater
  • Ruccola og nykvernet pepper

Legg ut på bunnen, rull sammen og stek på primus eller over bål i litt smør 🤩

Barnas favoritt

  • Ferdig pizzabunn, gjerne fullkorn
  • pizzasaus
  • skinke
  • ost

Kan også stekes i ca 20 min på 220 grader midt i ovnen. Disse er gode å fryse ned og bare ta med seg når en skal på tur, gjerne i en stålmatboks som, der holder de seg godt. Varm de på primus eller spis de som de er.

mat på bål, mat på tur, pestoboller, pizzaboller, pizzasnurrer, sommerturmat, turmat, turmat på sommeren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få invitasjoner til førsalg, lukkede eventer og spesialrabatter.

Social

0
    0
    Handlekurv